Our mission is to inspire every person and company to enjoy a healthy lifestyle.
Our passion is to share experiences that help to reach healthy goals and a more balanced life.

It’s a long road

THIS IS A TRUE BLOG. THE EVENTS DESCRIBED TAKE PLACE IN AMERSFOORT IN 2017. AT THE RESPECT OF THE BLOGGER, NAMES HAVE BEEN CHANGED. OUT OF RESPECT FOR THE READER, THE REST WILL BE TOLD EXACTLY AS IT OCCURRS.

Volg deze nieuwe blog vanaf komende week op Facebook/Insta/!

Schermafbeelding 2017-08-14 om 13.31.59
Ik ben een doorzetter.
Krijg alles voor elkaar en bereik hoe dan ook hetgeen dat ik voor ogen heb. Success is my middle name…. Dat alles hoor ik toch van de mensen om mij heen, collega’s, familie en vrienden.
En ik ben het met ze eens; ik ben hard en sterk en niets of niemand krijgt mij klein!
Ik ben CEO van een multiconcern op m’n 35e. Neem binnen afzienbare tijd mijn plek als directeur in. Ben een business lady tot en met. Ik sta aan de top binnen mijn branche en the sky is the limit!
Ware het niet dat ik dat ene gevecht niet lijk te winnen….

Ik ben te dik.
Ik zal er niet omheen draaien, met 84 kg en een BMI van 26,5 heb ik zelfs volgens de boekjes officieel ‘overgewicht’, dus niets om me achter te verschuilen….
En nog erger, ik voel me er klote onder! Als t me nu niets kon schelen is dat een ding, maar nee; ik smijt die rotweegschaal het liefst door het badkamerraam heen, ware het niet dat die zo verdomde klein is.

En het is me eerder reeds gelukt, van 98 naar 65 kg, dus ik weet dat het mogelijk is. Alleen wat me nu nog het meest bijstaat is de weg terug naar waar ik nu sta, gevuld met vergeten ontbijtjes en snacken tussen vergaderingen door, uitgebreide zakenlunches en snelle afhaalmaaltijden. En een lekker drankje na een lange werkdag, misschien wel twee, met natuurlijk iets erbij om even te chillen.

Tijd om tot actie over te gaan dus, maar waar begin ik…. Geen zin en ook geen tijd om er zelf weer zoveel energie in te steken, over motivatie maar niet te spreken…. Het moet wel een beetje leuk blijven natuurlijk!
Daarom zit ik te denken aan een personal trainer; maar wel een lekker ding dan uiteraard…. Het oog wil ook wat 😉

Via mijn oh zo kritische vader besluit ik bij Get Flexible te informeren, hoe relaxed is het wanneer een ander mij eens gaat vertellen wat ik moet doen. Beetje kinky ook wel, normaal ben ik degene die de touwtjes in handen heeft 🙂
Ik vind hier mijn ideale motivator en samen stellen we een doel; 20 kg in 6 maanden tijd.
Niet onrealistisch, wel on the edge… Om de challenge levend de houden moet ik wel wat meer gestimuleerd worden hoor! Alleen een lekkere kont om naar te kijken is niet genoeg….

Een beloning voor iedere 2,5 kg, kijk dA?A?r wordt een succesvolle vrouw nu blij van.
Sufficient Return On Investment noem ik dat! Dat motiveert mij ook thuis en on the road om deze challenge aan te pakken, ik ga ervoor!

DUS:

* 20 kilo eraf in 6 maanden tijd;
* controle van en begeleiding bij mijn voeding via Instagram
* dagelijkse personal ‘dril’training en workout
* gestimuleerd, afgezeken, terecht gewezen, opgegeild, beloond worden!

Doe je mee? 🙂

Lees het hele blog>>