Our mission is to inspire every person and company to enjoy a healthy lifestyle.
Our passion is to share experiences that help to reach healthy goals and a more balanced life.

Nieuws

Onzekerheid

15 april 2018
Foto blog

Ok, tijd voor een lesje ouder-kind zwemmen met Lisa.

Samen gaan we de verkleedruimte in, om ons met z’n tweetjes in onze zwemkleding te hijsen; ik realiseer me dat ik dat ding al in geen jaren meer over mijn lichaam heen getrokken heb.

Het zwempakje van Lisa staat haar werkelijk énig, ze verandert in een kleine blonde stuiterbal met schattige rode kersjes en appeltjes over haar borst en buikje verspreid.

(meer…)

Proefles

9 april 2018
dawid-sobolewski-318745-slider

Het is een zonnige vrijdagochtend en mijn schoudertas is gevuld met pakjes drinken, een doosje rozijntjes, bananen en een fruitreep (tegen beter weten in blijf ik hopen dat Lisa liever gezonde snacks heeft dan snoepgoed en op deze manier geen behoefte krijgt aan stukken taart en ijsjes die ons onderweg vanuit etalages proberen te verleiden…).
De rugtas is volgepakt met luiers, rompers, Sudocrem, billendoekjes, een volledige verse outfit voor Chantal en nog 100 dingen die je eventueel nodig zóu kunnen hebben wanneer je op pad gaat met een baby.

(meer…)

Angst

1 april 2018
dawid-sobolewski-318745-slider

Lisa heeft écht een haat-liefde verhouding met water; net als ik trouwens.
Ik herken steeds meer van haar in mezelf op zo veel gebieden! Dat is natuurlijk fantastisch om te zien als trotse ouder, maar tegelijkertijd ook verontrustend…;-)

(meer…)

Week snelcursus

29 maart 2018
Schermafbeelding-2017-12-04-om-12.13.35

Voor de snelle zwemmer die al een basis heeft, kan in één vakantieweek het A, B of C diploma worden gehaald.

De week snelcursussen worden gegeven tijdens iedere schoolvakantie. In de zomervakantie wordt de snelcursus gegeven in de eerste en laatste week. Daarnaast geven wij ook snelcursussen in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie en herfstvakantie. Er kunnen ook week snelcursussen op maat gegeven worden, bijvoorbeeld voor expats. Tijdens vakanties, maar ook gedurende het jaar. (meer…)

De zoektocht

25 maart 2018
dawid-sobolewski-318745-slider

Oké.
De zoektocht naar De beste Zwemschool voor mijn meisje(s) is nu officieel begonnen!

Op zich ben ik aardig bedreven in het extraheren van informatie uit de wondere wereld van het internet (al zeg ik het zelf); helaas is mijn kennis van dátgene wat een zwemles kwalitatief goed maakt en waar een zwemschool aan dient te voldoen, níet zo toereikend… Om over manlief maar te zwijgen, die kan zélf amper zwemmen!

(meer…)

The Challenge

20 maart 2018
Schermafbeelding 2017-08-14 om 13.31.59

Lees hier in een keer het hele verhaal rondom de afval Challenge.

De Zwemmoeder

20 maart 2018
dawid-sobolewski-318745-slider

Aaaaaaaaaaaaaaaaaarch!!!!
Zo.
Dat moest er even uit; niets is beter dan even ontladen wanneer de druk te hoog dreigt te worden!
We zijn nét verhuisd naar het prachtige Amersfoort. Heerlijk in het midden van het land, gunstig gelegen met betrekking tot alle uitvalswegen (goed voor manlief die gemiddeld dagen maakt die ook zónder 10 kilometer stilstaand verkeer echt al lang genoeg zijn:-S), en in een kindvriendelijke buurt. Vooral dat laatste is voor deze mama vreselijk belangrijk! (meer…)

Small Group zwemles voor ABC

9 maart 2018
Schermafbeelding-2017-12-04-om-12.13.35

Is je zoon of dochter vier jaar of ouder? Dan is het tijd voor zwemles! We werken in groepjes van maximaal vier kinderen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijk aandacht, er is geen wachtlijst en de zwemles duurt 30 minuten. Deze zwemles is op lokatie van Club Pellikaan en is toegankelijk voor iedereen en kost € 59,–. (meer…)