Our mission is to inspire every person and company to enjoy a healthy lifestyle.
Our passion is to share experiences that help to reach healthy goals and a more balanced life.

De zoektocht

Oke.
De zoektocht naar De beste Zwemschool voor mijn meisje(s) is nu officieel begonnen!

Op zich ben ik aardig bedreven in het extraheren van informatie uit de wondere wereld van het internet (al zeg ik het zelf); helaas is mijn kennis van datgene wat een zwemles kwalitatief goed maakt en waar een zwemschool aan dient te voldoen, net zo toereikend. Om over manlief maar te zwijgen, die kan zelf amper zwemmen.

Normaal zou ik gaan informeren bij andere mama’s, ware het niet dat ik nog geen mogelijkheid gezien heb om Überhaupt contact te leggen met gelijkgestemden. Druk, druk, druk, dus mijn dagelijkse schema heeft tot op heden helaas nog geen heerlijk ontspannen koffie-en-taart-sessie met moeders van potentiële vriendinnetjes van Lisa toegelaten. Dan staat de relatie-ethiek het volgens mij ook niet direct toe om ze te bestoken met vragen over zaken die de gemiddelde moeder wellicht al lang geregeld had moeten hebben… Dus, hoe gaan we dit dan aanpakken?

Ik besluit daarom toch mijn grote vriend Google maar te raadplegen en heb een hoop vertrouwen op mijn enorme vrouwen-skill welke ik nu maar even voor het gemak Intuïtie noem;-)
Er zijn verschillende zwemscholen in de buurt, die allemaal enorm veel goeds beloven. Hoogstaande lessen, intensieve begeleiding, prettige omgeving, veel lol. Een hoop bomen en weinig bos, maar uiteindelijk is er toch eentje die er voor mij bovenuit springt; Zwemles via Get Flexible bij Club Pellikaan.

Vooral de kleine groepjes spreken me aan; Lisa is geen held in het water (ook niet op het vaste land heel eerlijk gezegd.).
Het idee dat ze niet in een grote groep met wellicht overwegend drukke kinderen gestopt wordt, staat mij direct aan. Ze kan wel wat extra persoonlijke aandacht gebruiken, bovendien voel ik dat dan ook indirect; en voor mij is dat ook wel erg welkom, gezien het vervallen stadium waar ik me na alle drukte ondertussen in verkeer!

Sanne (36) is freelance journaliste en schrijfster, getrouwd met Martijn (40) en moeder van Lisa (3) en Chantal (0). Zij schrijft wekelijks een stukje over haar belevenissen als Zwemmoeder bij Club Pellikaan.

Volg het blog ook via onze Facebook pagina. Of lees hier het volledige verhaal.