Our mission is to inspire every person and company to enjoy a healthy lifestyle.
Our passion is to share experiences that help to reach healthy goals and a more balanced life.

Deze maand staat in het teken van volhouden!

De laatste week van Jan was het Nike Womens Week, een week vol workouts en events. Samen met Lars Schuiling heb ik de hele week staan springen en wat was het gaaaaaaaaf!!!! Na zo’n week ben ook ik best moe maar na 2 dagen rust wil ik toch weer bewegen.

Deze maand staat in het teken van volhouden en dat is niet altijd even makkelijk. Toch geeft mij het sporten zoveel energie dat ik er niet zonder kan. De energie is vooral het stukje mind, je goed en positief voelen. Het allerbelangrijkste vind ik om een goede balans te vinden tussen sporten en genieten van je leven. Check de Nike original better for it series die 8 weken lang te zien zijn op YouTube www.nike.com/betterforit. Twee zussen dagen elkaar uit in deze series en proberen samen die balans te zoeken. Vind jij het nu echt heel moeilijk om toch vol te houden dan heeft Get Flexible heel veel leuke coaches die je juist hiermee kunnen helpen.