Our mission is to inspire every person and company to enjoy a healthy lifestyle.
Our passion is to share experiences that help to reach healthy goals and a more balanced life.

the game is on

The game is on!

Ja hoor; de datum staat genoteerd en de locatie is bevestigd…

de arena van Get Raww; only for the brave. Dus het gaat gebeuren, mijn boks challenge staat gepland en ik heb er zin in! Ik bereid me voor op een complete nederlaag; ik heb meerdere sterke mannen een aardig poepie laten ruiken, maar mijn gevoel zegt dat een vrouwengevecht een heel ander verhaal is… Bij bedreiging komt er bij de gemiddelde vrouw een andere persoonlijkheid naar boven!

Eentje die geen zwakte kent, geen schaamte en geen pijn… Met andere woorden, een beest!
Dus nagels uit, tanden scherpen en manen kammen, nu begrijp ik de uitdrukking ‘bitch-fight’ een heel stuk beter…
Let the game begin!

Volg mijn blog via Facebook (likes/reacties zijn welkom!), Instagram en/of op www.getflexible.nl

Lees het hele blog>>