Ouder & kind zwemles

Met ouder & kind zwemmen laat je je kind(eren) op een plezierige en laagdrempelige manier kennis maken met het water. De lessen hebben een speels karakter: er wordt gezongen en er worden verschillende spelletjes en oefeningen gedaan. Een kind leert zo spelenderwijs watervrij te worden en het geeft een goede basis voor zwemlessen in de toekomst.

Ouder & kind zwemmen vindt plaats op vrijdagochtenden gedurende de schoolweken. Lessen duren een half uur en er kan op elk gewenst moment in het jaar worden gestart. Er is géén ouder & kind zwemmen tijdens de schoolvakanties en op nationale feestdagen.

Voorwaarden voor deelname

Ouder & kind zwemmen is voor kinderen vanaf 3 maanden tot 3 jaar.

De leeftijdsindelingen van de groepen zijn als volgt:
09.30 – 10.00 voor kinderen vanaf 3 maanden tot 1 jaar
10.00 – 10:30 voor kinderen van 1 – 2 jaar
10.30 – 11:00 voor kinderen van  2 – 4 jaar

Tarieven

  • Het lesgeld bedraagt € 20,- per maand voor niet-leden.
  • Leden van Club Pellikaan ontvangen 50% korting.
  • Bij opzegging geldt een opzegtermijn van 1 maand. Bij overstap naar een andere lesvorm (bijv. privé zwemles) geldt de opzegtermijn niet.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Contact

Wij informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)657452478 of mail ons via zwemmen@getflexible.nl  in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.