Bedrijfs­fitness

Bedrijfsfitness is de meest efficiënte manier om ziekteverzuim terug te dringen. We kunnen dit dan ook niet meer wegdenken uit het huidige bedrijfsleven.

Get Flexible kan bedrijfsfitness binnen jouw bedrijf mogelijk maken van start tot finish: van de inrichting tot de invulling van de lessen. Jouw ideeën en onze kennis van de fitnessbranche zorgen voor een op maat uitgewerkt plan.

Tevens bieden wij actieve sessies tijdens salesmeetings of andere bijeenkomsten. Wanneer je kiest voor een teambuildingsessie, kun je hier een thema aan verbinden (bijvoorbeeld klantfocus).

Naast interne bedrijfsactiviteiten ondersteunen we ook events met bijvoorbeeld marketing activiteiten, zoals een productlancering.

Wil je ook een Bedrijfs Bootcamp voor en met jouw bedrijf, voor, tijdens of na het werk?

Bij een Bedrijfs Bootcamp gebruiken we de omgeving als jouw ultieme playground; alle aanwezige natuurlijke en menselijke hulpmiddelen worden gebruikt. Lekker buiten sporten samen met je collega’s is echt super leuk, daarnaast is het sterk motiverend en zorgt bovendien voor een goede teambuilding! We starten vanaf de werklocatie dus je bespaart ook nog eens tijd.

Voordelen voor je bedrijf

  • Verbetering van de fysieke en mentale weerbaarheid van het personeel.
  • Een positieve instelling op de werkvloer.
  • Versterking van het groepsgevoel en dichter bij elkaar brengen van personeel.
  • Vermindering ziekteverzuim.