Over Get Flexible

No limits no boundaries.
It’s up to you! Get Flexible

Get Flexible is een Nederlands bedrijf met nationale en internationale ervaring. Het bedrijf is in 1995 gestart door Hans Veldhuizen, die graag zijn passie voor sport deelt.

Onze missie is om personen en bedrijven te inspireren een healthy lifestyle na te leven. Onze passie is om onze ervaring en kennis te delen, zodat zo veel mogelijk mensen gezond, fit en in balans leven. Een gezonde balans van binnen en van buiten is in onze ogen onmisbaar. Ieder doet dit op zijn eigen manier. Wij ondersteunen dit voor volwassenen en kinderen met:

  • Personal, Duo of Small Group training
  • Groepslessen
  • Bedrijfsfitness
  • Zwemlessen
  • Speciale challenges

Historie

Vanaf de oprichting is Get Flexible actief vanuit de locatie van Club Pellikaan. Daarnaast nam Get Flexible in de jaren 90 de groepslessen bij Nike European Headquarters in Hilversum over. Hetgeen resulteerde in een overname van alle Sport & Wellness activiteiten door Get Flexible bij Nike European Headquarters in Hilversum t/m 2018. Daarnaast heeft Get Flexible bij vele bedrijven in de afgelopen jaren het bedrijfsfitness programma opgezet, ingericht en verzorgd. Zoals bij Meander Medische Centrum, Liberty Global en AddComm Direct BV. 

Zo heeft Get Flexible vanaf de start in 1995 tot en met vandaag vele mensen geholpen hun doel te bereiken. Daarmee is er een network van mensen ontstaan die allemaal dezelfde passie hebben. Of het nu in de fitness is, het zwembad of waar dan ook, de medewerkers van Get Flexible gebruiken hun ervaring en inspiratie overal en altijd om mensen te helpen dit doel te behalen.

Work hard in silence, let success make the noice!