Our mission is to inspire every person and company to enjoy a healthy lifestyle.
Our passion is to share experiences that help to reach healthy goals and a more balanced life.

Over GF

Get Flexible staat voor kwaliteit, balans en flexibiliteit.

Onze missie is om ieder persoon en bedrijf te inspireren een healthy lifestyle na te leven. Onze passie is om onze ervaring en kennis te delen, zodat ons doel, gezondheid en meer balans bij zoveel mogelijk mensen bereikt kan worden. Een gezonde balans van binnen en van buiten is in onze ogen onmisbaar. Ieder doet dit op zijn eigen manier. Wij ondersteunen dit als volgt:

  • Personal training, groepslessen, bedrijfsfitness.
  • Zwemlessen en kidscamps.
  • Events creeren we o.a. met onze pop up container Beat.the.boxx.
  • Voedingsadvies, fysiotherapie en sportmassage.
  • Beauty verzorgen wij door middel van visagie en wimper verlenging.
  • In het najaar lanceren we een mooi product -Get Blue- dat bijdraagt aan een langer leven in gezondheid.

Historie

Get Flexible is een Nederlands bedrijf met nationale en internationale ervaring. Gestart in 1995 door Hans Veldhuizen, die graag zijn passie in sport deelt. Het is gegroeid tot een organisatie met een core business in fitness, zwemmen en events, met als doel: “happiness and balance with quality in everyone’s life“.

Gemotiveerd door het assisteren van mensen met een goede lifestyle, verdiende Get Flexible zijn credits in de jaren 90 door het overnemen van een aantal groepslessen bij Nike European Headquarters in Hilversum. Door een mix van visie en een team van highly committed employees gaf Nike de kans aan Get Flexible om alle Sport & Wellness activiteiten over te nemen op Nike EHQ in Hilversum.

Sinds dat moment is het bedrijf enorm uitgebreid met meerdere activiteiten door heel Nederland. In de afgelopen jaren heeft Get Flexible meer dan duizend mensen geholpen het doel te bereiken, daarmee is er een network van mensen ontstaan die allemaal dezelfde passie hebben, namelijk sport. Of het in de gym is, het zwembad of waar dan ook, de werknemers van Get Flexible gebruiken hun ervaring en inspiratie om mensen te helpen het doel te behalen. Coachend bij elke behoefte om de balans te vinden. Het integrale aanbod is onze kracht, we geven service op maat.

Happiness as a key to make life so much better.