Ernesto

Ik deel graag tijdens de trainingen mijn passie en kennis met iedereen!

Bijna mijn hele leven heb ik een bovenmatige interesse in beweging en de mens. Met heel veel plezier en een flinke dosis humor laat ik jou je doelen behalen. Verder help ik ook graag mensen met hun leefstijlvraagstukken.

Hans

No Limits – No Boundaries: It’s up to you!

Met mijn jarenlange ervaring heb ik laten zien dat ik iets kan wat maar weinig anderen kunnen: jou tot op het bot motiveren om je doelen te behalen! Altijd al een keer personal training van een waar fenomeen binnen de fitnesswereld willen hebben? Nu is je kans!

Mwenya

I believe everyday is a new day and I always want to become the best version of myself.

I feel the need to share my love for fitness and my journey with you all because I believe it will change a lot on how you see life and your overall wellbeing.

Jiske

Flexibiliteit, balans en ruimte om te groeien!

Praktisch, persoonlijk, doelgericht en down to earth. Vanuit mijn eigen sportervaring en jarenlange yoga training haal ik de kennis om jou op een veilige en bewuste manier in beweging te brengen. Krachttraining zorgt voor een gezond evenwicht. Stress vermindert als je flexibiliteit en belastbaarheid toenemen. Een sterk gevoel van binnen uit verbetert jouw kwaliteit van leven!

Babette

Move 4 Your Life!

Ik ben een beweegfanaat in hart en nieren: ik beweeg om te leven! Als beweegcoach werk ik graag met diverse doelgroepen. Ik vind het erg belangrijk dat als ik mensen train ze zichzelf leren kennen. Dat mensen blij worden door het trainen. Sporten doe ik om mijn lijf, hart én hoofd te laten voelen dat het leeft. Dat ik leef!

Gisa

Motiveren / Inspireren / Stok-achter-de-deur om de fitste versie van jezelf te worden!

Ik heb een enorme passie voor krachttraining en een bak ervaring: ruim 30 jaar ervaringsdeskundige fitness, 7 jaar body-fitness wedstrijden gedaan, overload gecertificeerd.

Thomas

Begeleiding in een gezonde leefstijl. Zowel mentaal als fysiek!

Tijdens mijn trainingen vind ik een goede sfeer en plezier erg belangrijk. Terwijl de trainingen goed doordacht en op niveau zijn. Ongeacht wat jouw persoonlijke doelen zijn. Ik help je graag om dit samen te bereiken!