Hans

No Limits – No Boundaries: It’s up to you!

Met mijn jarenlange ervaring heb ik laten zien dat ik iets kan wat maar weinig anderen kunnen: jou tot op het bot motiveren om je doelen te behalen! Altijd al een keer personal training van een waar fenomeen binnen de fitnesswereld willen hebben? Nu is je kans!

Jiske

Flexibiliteit, balans en ruimte om te groeien!

Praktisch, persoonlijk, doelgericht en down to earth. Vanuit mijn eigen sportervaring en jarenlange yoga training haal ik de kennis om jou op een veilige en bewuste manier in beweging te brengen. Krachttraining zorgt voor een gezond evenwicht. Stress vermindert als je flexibiliteit en belastbaarheid toenemen. Een sterk gevoel van binnen uit verbetert jouw kwaliteit van leven!

Barbara

Je lijf shapen, sterker worden, beter in je vel zitten!

Het vinden van een persoonlijke balans in sport, voeding, inspanning en ontspanning is essentieel, maar ook persoonlijk. Samen gaan we ontdekken hoe deze balans voor jou optimaal is en hoe je zo efficiënt mogelijk jouw persoonlijke doelen kunt bereiken.

Dominique

Empowerment: het beste uit jezelf naar boven halen!

Misschien weet je niet alles, of heb je net een duwtje in de rug nodig om dit te bereiken.  Samen kunnen we kijken wat mogelijk is. Krachttraining en gezondheid horen je stress te verminderen, je een krachtig gevoel te geven en de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Jordi

Geen zorgen over je grenzen. Die zullen we samen verleggen!

De gezondheid van de mens is waar ik voor sta als oefentherapeut cesar en personal trainer. Wil jij professional worden op het gebied van trainen? Dan ben je op het juiste adres. Al je vragen op dit gebied worden beantwoord en doelen worden behaald.

Babette

Move 4 Your Life!

Ik ben een beweegfanaat in hart en nieren: ik beweeg om te leven! Als beweegcoach werk ik graag met diverse doelgroepen. Ik vind het erg belangrijk dat als ik mensen train ze zichzelf leren kennen. Dat mensen blij worden door het trainen. Sporten doe ik om mijn lijf, hart én hoofd te laten voelen dat het leeft. Dat ik leef!

Gisa

Motiveren / Inspireren / Stok-achter-de-deur om de fitste versie van jezelf te worden!

Ik heb een enorme passie voor krachttraining en een bak ervaring: ruim 30 jaar ervaringsdeskundige fitness, 7 jaar body-fitness wedstrijden gedaan, overload gecertificeerd.

Thomas

Begeleiding in een gezonde leefstijl. Zowel mentaal als fysiek!

Tijdens mijn trainingen vind ik een goede sfeer en plezier erg belangrijk. Terwijl de trainingen goed doordacht en op niveau zijn. Ongeacht wat jouw persoonlijke doelen zijn. Ik help je graag om dit samen te bereiken!

Ayhan

Train hard, fight easy!

Met mijn kickboks trainingen wil ik je graag helpen om je persoonlijke doelen te verwezenlijken. Tijdens de trainingen draait het niet alleen om het kickboksen maar worden er meerdere aspecten behandeld, zoals respect, doorzettingsvermogen, en winnaarsmentaliteit. De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus en leeftijden.

Mark

Slow progress is better than no progress. Stay positive and don’t give up!

Na 2 ingrijpende schouderoperaties moest ik weer helemaal opnieuw beginnen. Door middel van wilskracht en doorzettingsvermogen ben ik na een lang traject nu weer op het niveau waar ik wil zijn. Het is mijn missie om deze motivatie door te geven aan andere mensen om zo hun doelen te behalen!