5 maanden zwem­cursus

Voor de snelle zwemmer die al een basis heeft en 5 jaar of ouder is, kan het A-diploma binnen 5 maanden worden gehaald. Deze cursus wordt gegeven in een groepje van max. 8 kinderen per instructeur. Gedurende 20 lessen van twee uur leert je kind de vaardigheden die nodig zijn voor het A-diploma. De 5 maanden cursus bieden wij aan op zaterdag.

Get Flexible is aangesloten bij ENVOZ. https://envoz.nl Al onze zwemdiploma’s zijn rechtsgeldig.

Voorwaarden voor deelname

Om deel te kunnen nemen aan deze snelcursus doen wij een vrijblijvende screening. Onze instructeurs beoordelen tijdens deze screening of de vaardigheden voldoende zijn om te kunnen deelnemen. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er een advies gegeven voor een andere zwemvorm of eventueel extra lessen in voorbereiding op de snelcursus. Dit gaat in onderling overleg, voor eventuele extra lessen worden aparte prijsafspraken gemaakt.

Voorwaarden na deelname

Lukt het onverhoopt toch niet om binnen deze 20 lessen het diploma te halen, dan mag je kind kosteloos in een small group meezwemmen tot aan het volgende afzwemmoment. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Er geldt wel een opkomstplicht van minimaal 90%.

Tarieven

De pakketprijs voor de 5 maanden cursus bedraagt 950,- dit is exclusief inschrijfgeld en diplomakosten van €50,-. Dit bedrag kan in 5 termijnen worden betaald. De betaling vindt plaats via een automatische incasso.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Contact

Wij informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)657452478 of mail ons via zwemmen@getflexible.nl  in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.