Privé zwemles

De voordelen van privézwemles:

  • Efficiënt: de tijd die nodig is voor het behalen van een diploma kan met privézwemles versneld worden. De lessen duren een half uur.
  • Effectief: kinderen komen het water niet uit, tenzij zij erin moeten springen vanaf de kant. Ook de instructeur bevindt zich in het water.
  • Continuïteit: er is een vaste instructeur en er is geen vakantiestop, lessen gaan altijd door (met uitzondering van nationale feestdagen).
  • Flexibel: lessen kunnen, mits tijdig gecommuniceerd, kosteloos verzet/geannuleerd worden.
  • Geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden: door de individuele aanpak kunnen kinderen al vroeg beginnen met zwemles.

Tarieven

  • De kosten voor privéles bedragen € 45,- per les van een half uur.
  • € 50,00 eenmalig inschrijfgeld (inclusief diploma/ afzwemkosten en toegang tot Zwemscore).
  • Inschrijving is vrijblijvend. Er worden pas kosten in rekening gebracht zodra je kindje gaat starten.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Afzwemmen

Er wordt vier keer per jaar afgezwommen. De instructeur geeft je kind op voor het proefzwemmen zodra alle vereiste vaardigheden voor het diploma worden beheerst. Wordt er met een positief resultaat proef gezwommen, dan krijgt je kind een uitnodiging voor het afzwemmen. Hier maken we echt een feestje van! Voor volwassenen die hun zwemdiploma willen behalen wordt er afgezwommen in de les zodra alle vereiste vaardigheden worden beheerst.

Contact

Wij informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)657452478 of mail ons via zwemmen@getflexible.nl  in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft je kind al een A diploma of al eerder zwemles gehad? Kinderen die al ergens anders hebben gezwommen kunnen instromen. We maken graag een afspraak voor een proefles om te zien welke lesvorm en instroomniveau het meest geschikt is voor je kind.