Small group zwemles

Is je zoon of dochter vier jaar of ouder? Dan is het tijd voor zwemles! We werken in groepjes van maximaal vijf kinderen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijk aandacht. De zwemles duurt 30 minuten. Deze zwemles is op locatie van Club Pellikaan en is toegankelijk voor iedereen.

 • Het zwemdiploma kan sneller worden behaald door de persoonlijke aandacht;
 • De zwemles duurt korter en tijd wordt efficiënt gebruikt. Kinderen blijven in het water;
 • De instructeur bevindt zich ook in het water en kan daardoor goede instructies geven;
 • We gaan continue door, ook in de vakanties. Kinderen hebben een vaste instructeur;
 • Bij de Smal Group hebben wij 2 vaste inhaalmomenten op dinsdag en donderdag, af- en aanmelden gaat altijd per mail via zwemmen@getflexible.nl.

Nadat je je kindje naar de zwemles hebt gebracht is het mogelijk om de zwemles te volgen via 1 van de monitoren in het restaurant van Club Pellikaan. Je kunt hier ook terecht voor iets lekkers te eten en of drinken.

Verder zwemmen na het C-diploma? Dat kan!

De C+ zwemles is bedoeld voor kinderen die na het C diploma door willen blijven zwemmen en nog meer vaardigheden willen leren. Het C+ zwemles bestaat uit 5 fases, elk afgesloten met een apart certificaat. Geschikt voor kinderen met minimaal een C diploma.

De 5 fases zijn:

 1. Schoolslag
 2. Borstcrawl
 3. Rugcrawl
 4. Vlinderslag
 5. Wisselslag

Bij alle fases is de rode draad: hoe start ik vanaf de kant, hoe glijd ik met zo mijn mogelijk weerstand door het water en hoe maak ik een keerpunt?

Tarieven

 • € 67,50 per maand.
 • € 50,00 eenmalig inschrijfgeld (inclusief diploma/ afzwemkosten en toegang tot Zwemscore).
 • Inschrijving is vrijblijvend. Er worden pas kosten in rekening gebracht zodra je kindje gaat starten.
 • Bij opzegging geldt een opzegtermijn van 1 maand. Bij overstap naar een andere lesvorm (bijv. privé zwemles) geldt de opzegtermijn niet.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Afzwemmen

Er wordt vier keer per jaar afgezwommen. De instructeur geeft je kind op voor het proefzwemmen zodra alle vereiste vaardigheden voor het diploma worden beheerst. Wordt er met een positief resultaat proef gezwommen, dan krijgt je kind een uitnodiging voor het afzwemmen. Hier maken we echt een feestje van! Voor volwassenen die hun zwemdiploma willen behalen wordt er afgezwommen in de les zodra alle vereiste vaardigheden worden beheerst.

Contact

Wij informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)657452478 of mail ons via zwemmen@getflexible.nl  in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.