Zwemles: snel­cursus

Voor de snelle zwemmer die al een basis heeft, kan in één vakantieweek het A, B of C diploma worden gehaald.

De week snelcursussen worden gegeven tijdens iedere schoolvakantie. In de zomervakantie wordt de snelcursus gegeven in de eerste en laatste week. Daarnaast geven wij ook snelcursussen in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie en herfstvakantie. Er kunnen ook week snelcursussen op maat gegeven worden, bijvoorbeeld voor expats. Tijdens vakanties, maar ook gedurende het jaar.

Get Flexible is aangesloten bij Zwem Onderwijs Nederland. https://zwemonderwijsnederland.nl/. Al onze zwemdiploma’s zijn rechtsgeldig.

Voorwaarden voor deelname

Om deel te kunnen nemen aan deze snelcursus doen wij een vrijblijvende screening. Onze instructeurs beoordelen tijdens deze screening of de vaardigheden voldoende zijn om te kunnen deelnemen. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er een advies gegeven voor een andere zwemvorm of eventueel extra lessen in voorbereiding op de snelcursus. Dit gaat in onderling overleg, voor eventuele extra lessen worden aparte prijsafspraken gemaakt.

Voorwaarden na deelname

Lukt het onverhoopt toch niet om binnen deze week het diploma te halen, dan mag je kind kosteloos in een small group meezwemmen tot aan het volgende afzwemmoment. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

  • A diploma: gedurende 5 lessen van 3,5 uur leert je kind de vaardigheden die nodig zijn voor het A-diploma. Aan het einde van de 5e dag is het feest en wordt er afgezwommen.
  • B of C diploma: gedurende 5 lessen van 2 uur leert je kind de vaardigheden die nodig zijn voor het B of C diploma. Aan het einde van de 5e dag is het feest en wordt er afgezwommen.

Tarieven

De snelcursus voor het A diploma bedraagt € 895,00 dit is inclusief inschrijfgeld en diplomakosten. Dit bedrag dient voorafgaande aan de cursus te worden voldaan door middel van bankoverschrijving.

De snelcursus voor het B of C diploma bedraagt € 350,00 dit is inclusief inschrijfgeld en diploma kosten. Dit bedrag dient voorafgaande aan de cursus te worden voldaan door middel van bankoverschrijving.

Locatie

Alle zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Contact

Wij informeren je graag persoonlijk verder over alle mogelijkheden en tarieven. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)657452478 of mail ons via zwemmen@getflexible.nl  in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.